Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Colofon

Initiatiefnemers:
Overschie Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business Plaza Nederland biedt met Overschie Business Plaza alle Overschiese ondernemers een platform om zich te profileren.

Doel Overschie Business Plaza:
Het doel van Overschie Business Plaza is om Overschiese ondernemers een platform te bieden om zich te profileren. Op Overschie Business Plaza zijn alle economisch actieve bedrijven in Overschie  vindbaar. Op Overschie Business Plaza zal altijd actuele informatie te vinden zijn die interessant is voor Overschiese ondernemers. De redactie streeft ernaar om alle informatie zo optimaal mogelijk te verstrekken. 

Redactie:
De redactie voor deze website wordt gevormd door Overschie Business Plaza. Wilt u redactie aanleveren? Klik dan hier. Wilt u eerst contact met Henk Alblas, klik dan hier

Techniek:
Het design en de implementatie van deze website is in het voorjaar van 2013 verzorgd door Webgiants te Capelle aan den IJssel.

Compatibiliteit:
De website is ontworpen om bekeken te worden met Internet Explorer versie 9 en hoger en op Firefox versie 3 en hoger. Het is mogelijk om de website met andere browsers te bekijken maar niet in alle browsers wordt de lay-out optimaal weergegeven of is niet alle functionaliteit beschikbaar.

Members en partners van Overschie Business Plaza

  • Enveloppen.nl
  • Scooterport
  • Sligro
  • ING
  • KMC Solutions
  • OverdeSchie
Profiteer van de voordelen als member van Overschie Business Plaza Meld u nu aan

Tromp Drukkerij
Credion
Megasafe