Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Project Schone Schie

Terug
Over dit evenement
Locatie Torenlaan 100, 3043 BV Rotterdam
Prijs € 350.00
Max. aantal deelnemers 100

Datum
Start 24 maart 2018 om 13:00
Eind 24 maart 2018 om 18:00

Omschrijving
Beste ondernemer,
 
Wat in 2015 begon als eenmans-actie, viral ging en miljoenen mensen wereldwijd bereikte, groeide in 2016 uit tot een opruimmiddag met 100 deelnemers. En op 24 maart 2018 wil Tommy Kleyn -samen met 320 vrijwilligers- 1,6 km Schie-oever plastic vrij maken. "Waarom?" zegt Kleyn desgevraagd "Omdat ik mijn kinderen wil kunnen zeggen dat ik alles binnen mijn vermogen heb gedaan om de wereld zo schoon mogelijk voor hen achter te laten."  
 
Om de dag tot een succes te maken zoekt de ondernemer naast vrijwilligers ook sponsors. Door de oever van de Schie op te knippen in stukjes van 5 meter kunnen 270 bedrijven middels een gesponsorde beachvlag (€ 350,00 inclusief de BTW) laten zien dat ook zij voor een schonere toekomst staan én gaan. De vlag is uiteraard gemaakt van gerecycled materiaal en word vormgegeven in de stijl van de sponsor zodat 'ie kan worden hergebruikt. De sponsorgelden worden gebruikt voor de inrichting van de dag, de uitrusting van de vrijwilligers en de communicatie eromheen.
 
Diergaarde Blijdorp en Stichting Zuid-Hollands Landschap hebben hun endorsement voor het project reeds uitgesproken. ASN Bank, MKB Brandstof en Schone Stad - en met hen vele kleinere partijen- sponsoren het project. De promo van het project word tussen 17 februari en 24 maart 100x vertoond op RTV Rijnmond (zie link). 
 
"43 van de 270 vlaggen worden al gesponsord. Dat is al heel wat, maar we zijn er natuurlijk nog niet. We hebben trouwens ook nog plek voor een hoofdsponsor. De voorwaarden daarvoor kunnen in overleg worden vastgesteld", aldus Kleyn.
 
 
 
Aanmelden

Members en partners van Overschie Business Plaza

  • DMDesk
  • Scooterport
  • Mulder en Mo
  • Toyota010
  • Breggen
  • Buitendijk Dagvers B.V.
Profiteer van de voordelen als member van Overschie Business Plaza Meld u nu aan

Arcus
Tromp Drukkerij
Enveloppen.nl