Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Nota Bedrijventerreinen Rotterdam

Terug
Over dit evenement
Locatie volgt na aanmelding
Prijs 0.00
Max. aantal deelnemers 500

Datum
Start 12 juni 2018 om 19:30
Eind 12 juni 2018 om 22:00

Omschrijving

Beste ondernemer,

 

Rotterdam wil een aantrekkelijke stad zijn om te werken en te ondernemen. Daarom is het belangrijk dat er voldoende toekomstbestendige bedrijventerreinen zijn waar ondernemers, werknemers en bezoekers zich thuis voelen. Tegelijkertijd is de stad volop in ontwikkeling en wordt de ruimte schaarser. We zullen dus met elkaar moeten nadenken over het slim gebruiken van de schaarse ruimte in de stad om er goed te kunnen werken, ondernemen, wonen en verblijven. Daarvoor hebben we uw hulp nodig.

 

De gemeente Rotterdam ontwikkelt, naast programma’s op het gebied van wonen en verblijven, op dit moment een ruimtelijk-economisch programma bedrijventerreinen. Hierin stellen we stedelijke richtlijnen op voor de (her)ontwikkeling van bedrijventerreinen. Om zo te stimuleren dat er voldoende toekomstbestendige bedrijventerreinen in Rotterdam komen en blijven. Deze richtlijnen legt de gemeente vast in de Nota Bedrijventerreinen.

 

Bij het opstellen en uitvoeren van de Nota Bedrijventerreinen roept de gemeente de hulp in van ondernemers, vastgoedeigenaren, ontwikkelaars, beleggers en andere belanghebbenden. Om kennis en ervaring te delen, om projecten te realiseren die bijdragen aan de doelstellingen van het programma en te komen tot een daadkrachtige aanpak.

 

Hiervoor organiseren we verschillende sessies, waarin we met belanghebbenden op de bedrijventerreinen in gesprek gaan. Want werken aan de stad doen we samen!

 

We willen graag uw hulp in het meedenken en meewerken aan de toekomst van de bedrijventerreinen in Rotterdam. Wij nodigen u daarom van harte uit voor deze bijeenkomst met ondernemers op dinsdag 12 juni van 19.30 uur tot 22.00 uur. In de bijeenkomst gaan we met vertegenwoordigers van ondernemersverenigingen op de bedrijventerreinen in gesprek. O.a. gaan we in op vragen als:

 

  1. Hoe zien de bedrijventerreinen van de toekomst er idealiter uit? Aan welke locatievereisten moeten bedrijventerreinen in de toekomst gaan voldoen?
  2. Passen andere functies, zoals bijvoorbeeld wonen, op bedrijventerreinen en zo ja, hoe?
  3. Welke actieve rol kan iedere betrokken partij spelen om de bedrijventerreinen van de toekomst te realiseren en hoe kunnen we samenwerkingen creëren?

 

Graag horen wij vóór 24 mei a.s. of u aanwezig wilt en kunt zijn bij deze bijeenkomst. Uw reactie kunt u sturen door middel van deze mail naar bedrijventerreinenrotterdam@bureaubuiten.nl

 

Na aanmelding ontvangt u in de aanloop naar de bijeenkomst een nadere toelichting op het programma en informatie over de locatie.

Wij kijken er naar uit met u in gesprek te gaan over toekomstbestendige bedrijventerreinen voor Rotterdam!

 

Met vriendelijke groet,

 

Yvonne Ramdin-Trip en Michel te Brake Projectmanager Stadsontwikkeling en Beleidsadviseur Werklocaties

 

Aanmelden

Members en partners van Overschie Business Plaza

  • Enveloppen.nl
  • Voorhorst
  • Mulder en Mo
  • ING
  • Breggen
  • OverdeSchie
Profiteer van de voordelen als member van Overschie Business Plaza Meld u nu aan

Tromp Drukkerij
Credion
Zweth