Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Workshop huisvesting

Terug
Over dit evenement
Locatie Gelderseplein 50, 3011 WZ Rotterdam
Prijs 0.00
Max. aantal deelnemers 100

Datum
Start 22 mei 2018 om 18:30
Eind 22 mei 2018 om 21:30

Omschrijving

Beste ondernemer,

SpareSpace zet zich in te helpen bij de ontwikkeling van jouw (aanstaande) bedrijf. Daarbij vinden we kennis maken en kennis delen erg belangrijk. Dat doen we tijdens onze events en op het platform. Via deze mail geven we jullie graag een update van SpareSpace met een aankondiging voor enkele vervolgacties:

 

Dinsdag 22 mei is onze volgende inhoudelijke workshop over huisvesting! We krijgen hier redelijk wat vragen over en willen daarom graag met jullie afspreken. Wat kan huisvesting voor jouw betekenen? Hoe kom je aan huisvesting? Wil je misschien ruimte delen? Wij gaan daarbij ondersteunen. Misschien kunnen we al snel een (gezamenlijke) ruimte organiseren! Locatie is het mooie hotel Citizen M. Wij vinden dit een mooi voorbeeld vinden van huisstijl, huisvesting en concept ineen. We starten om 18:30. (gratis en met snacks) Er is plek voor 20 personen. Meld je daarom aub even aan via reply op deze mail!

     

Elkaar kennen is belangrijk om elkaar goed vooruit te brengen. We gaan jullie de komende tijd individueel uitnodigen om verder kennis te maken. We zijn nu met 53 personen. Doel is de komende maanden te groeien naar maximaal 100 mensen. Een erg mooi basis om kennis te delen. Graag vernemen we wat jouw ambitie is en hoe je dit in jouw onderneming hebt/wilt vertalen. En natuurlijk, wat je daarvoor nodig bent. We nemen je dan ook mee in de ontwikkeling van SpareSpace vanaf september. (Het wordt mooi!!)

Onze website ontwikkelt zich goed. Op de achtergrond wordt hard gewerkt om de techniek nog verder te brengen. Basis van de website is om vragen te stellen waar je tegenaan loopt en om jouw eigen ontwikkeling te volgen via -awards-. Als je je registreert, zie je deze mogelijkheden en kun je vragen stellen, beantwoorden en waarderen. Doel is om iedere vraag binnen 10 minuten met zn allen te beantwoorden via slimme mailnotificaties. Tijdens de intake nemen we dit graag met je door. Maar je kunt dus al starten!

 

Mocht je andere (aankomend) ondernemers kennen, laat ze mij mailen en je krijgt een leuke attentie voor jouw ondernemerschap.

Ook onze volgende events staan alweer op de rol. Dit keer met het thema - fitheid -. Lichamelijk en geestelijk fit zijn is natuurlijk een belangrijke voorwaarde voor lekker ondernemen. Hoe gaan we dat doen....!?

 

Tot de 22e?

 

Vriendelijke groet,

 

Namens team SpareSpace Rotterdam

Dennis Mous

06-28708375

 

Aanmelden

Members en partners van Overschie Business Plaza

  • Enveloppen.nl
  • Scooterport
  • Mulder en Mo
  • Toyota010
  • KMC Solutions
  • OverdeSchie
Profiteer van de voordelen als member van Overschie Business Plaza Meld u nu aan

Arcus
MKB
Zweth