Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Toyota Goosen & Polderman Autoherstel

autoschadeherstel
Bedrijfsgegevens
Schuttevaerweg 47
3044 BA Rotterdam
Telefoonnummer: 0102983388

Contactpersoon
Naam: Dhr. R. de Heer
Emailadres: robert@goosen.nl
Telefoonnummer: 0651516250

Bedrijfsactiviteiten
autoschadeherstel

Uitgebreide beschrijving

Het autoherstel bedrijf van Toyota Goosen & Polderman

Een hyper modern gespecialiseerd herstelbedrijf met alle ondersteunende activiteiten. Mede door het dealerschap van Toyota is de kwaliteit van werk altijd hoog en zijn wij dan ook uitgegroeid tot een zeer mooi kwaliteitsbedrijf. Ons bedrijf bestaat uit een team van 15 medewerkers. Voor alle medewerkers geldt dat zij goed geschoold zijn, een ruime ervaring hebben en deskundig advies op hun vakgebied kunnen geven. Maar wij streven ook naar een partnerschap op ander terrein dan herstel alleen. Als FOCWA hersteller helpen wij u bij de afhandeling van uw schade. Wanneer u wenst begint onze hulp dus al bij het invullen het (ook online) schadeformulier. Het ophalen en terugbrengen van u, en van uw auto behoort ook tot de mogelijkheden. Wij werken voor verzekeraars, universele autobedrijven en merkdealers. Ook voor particulieren en bedrijven staan wij altijd klaar.

 

Toyota schade service voor Fleet owners en bedrijven

Voor bedrijven met een wagenpark bieden wij hulp bij schademanagement, wat wil zeggen dat wij bedrijven adviseren en rapporteren over het gebruik van de auto in verband met schadekosten, met name het trainen van mensen en adviseren over hoe kosten te voorkomen en beperken. Dit is de basis voor ons om voor bedrijven een fleet concept te maken dat aansluit op de arbeidsprocessen van het bedrijf. En kunt u niet naar ons komen dan komen wij het halen, 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

 

Eigenschade

Ieder heeft wel eens een geval dat het tegen zit; je raakt een paaltje, zag even dat randje niet, in dat geval is het voordeliger de schaderekening zelf te betalen. Wij bieden voor de kleinere schades een snelle en voordelige herstelmethode, onze “quick quality repair method”. Wij bieden deze reparatie methoden met beproefde systemen zoals de auto en lakfabrikant het adviseert en wij houden rekening met alle moderne technieken die je kan verwachten van een fabrikant. Uiteraard wordt uw auto ook na een kleine reparatie zorgvuldig schoongemaakt en gewassen. Alles met een team van enthousiaste medewerkers, met als motto, omdat schade al erg genoeg is!

 

Stichting Duurzaam Repareren

Bij duurzame mobiliteit wordt vaak gedacht aan hybride of elektrische auto’s of de materialen waarmee de auto geconstrueerd is. Het ‘op de weghouden’ van de auto veroorzaakt echter een veelvoud aan CO2 uitstoot van de oorspronkelijke productie. Alleen al om de CO2 uitstoot van de schadereparaties in Nederland te compenseren zijn al vele bomen gemoeid. Maar ook het gewone onderhoud vraagt aandacht om een auto tijdens zijn levensduur op de weg te houden. Maar er is ook goed nieuws. Het onderhoud kan, voor hetzelfde geld, een stuk milieuvriendelijker.

Stichting Duurzaam Repareren certificeert: bandenbedrijven, garages, schadeherstellers, glasherstellers op gebied van duurzaamheid.

Wij bieden niet alleen een goede service en professionele reparaties, maar doen dit ook op een zeer duurzame wijze.

 

 

Ruitschade

Autoruit kapot? We krijgen er allemaal mee te maken, een steentje, ster in de voorruit of een ingeslagen ruit . U bent blij als u goed geholpen kan worden, en het liefst vandaag nog. Ons bedrijf helpt u snel en vakkundig uw autoruit repareren of -vervangen. Autoglas is één van de activiteiten die Toyota Goosen & Polderman u biedt. Ook hier hanteren wij de herstel en garantievoorwaarden van de fabrikant. Vervangen van een ruit is echter niet altijd nodig. Wij kunnen een "ster" in een ruit ook repareren. Een ster of pit betekende immers altijd vervanging van uw voorruit. Deze beschadigingen kunnen wij voor u vakkundig herstellen. Eventuele scheurvorming en daaruit komende vervanging van de voorruit kan zo voorkomen worden. Laat daarom altijd eerst ons naar uw beschadigde ruit kijken. De voordelen van deze methode zijn: snel weer op weg en meestal geen eigen risico.

 

Uitdeuken zonder spuiten

Met het zogenaamde “uitdeuken zonder spuiten’ is het mogelijk kleine deukjes, tot de grootte van een Euro, moeiteloos uit het plaatwerk te verwijderen, waardoor in veel gevallen het spuiten achterwege kan blijven. Hierdoor wordt ook het milieu ontzien en blijft uw auto schade vrij.

 

Producten

Zoals u van uw Dealer mag verwachten werken wij uitsluitend met Originele delen. Uw auto heeft Euro NCAP approvement en dat wil u zo houden. Immers techniek en ervaring bepalen de kwaliteit van de reparatie en alleen zij die aan de band leveren kunnen de garantie aan, dat reparatie kwaliteit en veiligheid voldoen aan de gestelde fabrieksnormen.

 

Vervangend vervoer

Een groot aantal eigen auto's jonger dan 3 jaar. Door eigen auto’s bent u weer snel (24X7) weer op weg. De overige auto’s worden ingezet via ons eigen verhuurbedrijf. Er zijn zelf mogelijkheden voor huurcontracten in overleg met lease en/of verzekeringsmaatschappij. Tevens passend inzetbaar vervoer voor bedrijfsauto's. (busjes, combi's enz.)

 

Onze service

Voor calamiteiten 24 uur service. U krijgt altijd iemand aan de lijn

- Eigen haal- en breng service

- Airco service

- Klanten tevredenheidsmeting

- Ruime parkeergelegenheid (afsluitbaar terrein)

- Ruime openingstijden: ma t/m vr: 07:30 - 18:30 uur / za: 09:00 - 13:00 uur

 

Autoschade ??   belt u even 010 298 3388 en alles wordt geregeld voor U.Terug

Google Maps

Weergeven op kaart

Members en partners van Overschie Business Plaza

  • DMDesk
  • Scooterport
  • Sligro
  • ING
  • Breggen
  • Buitendijk Dagvers B.V.
Profiteer van de voordelen als member van Overschie Business Plaza Meld u nu aan

Tromp Drukkerij
Credion
Megasafe