Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Toyota Goosen en Polderman B.V.

Autobedrijf
Bedrijfsgegevens
Schuttevaerweg 47
3044BA Rotterdam

Website: http://www.toyota010.nl
Telefoonnummer: 0102983388

Contactpersoon
Naam: Dhr. J. Post
Emailadres: danny@toyota-spiering.nl
Telefoonnummer: 0612747825

Bedrijfsactiviteiten
Autobedrijf

Uitgebreide beschrijving

TOYOTA Goosen & Polderman

Sinds de oprichting van het bedrijf door de heer Spiering, wordt het bedrijf 40 jaar na dato nog steeds gerund door de familie Spiering. Maurice Spiering, alweer de 3e generatie, inmiddels samen met Wim Hofman, continueren het bedrijf succesvol.

Vanwege de grootschaligheid is er veel knowhow aanwezig binnen het bedrijf. Bijvoorbeeld; Wij hebben met onze kennis van zaken inmiddels zo’n reputatie opgebouwd dat wij jaarlijks klanten uit heel Nederland in onze showroom mogen ontvangen. Ook onze monteurs zijn daardoor goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Toyota. Door onze goede service en hoge klanttevredenheid zijn we veelvoudig C.C.S. “complete customer satisfaction” winnaar geworden. 

Waar vindt u ons

Wij hebben ons verzorgingsgebied in de loop der jaren vergroot in de Rotterdamse regio. Met Toyota Goosen & Polderman in de Spaanse Polder en Toyota Spiering & Pluym in Ommoord en Delfgauw bedienen we de gebieden Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam en Lansingerland. Wij kunnen aan alle eisen en wensen van onze klanten voldoen en zijn dan ook een waardevolle speler in “Groot Rijnmond”.

Mobiliteit / Koop / Huur / Lease / Private Lease

Wij kunnen nieuwe auto’s leveren, maar ook jong gebruikt. En u kunt deze ook bij ons huren of leasen. Ook voor de particulier en zelfstandige bieden wij een tal van mogelijkheden waaronder "Private Lease". Ons streven is voor u mobiliteit op maat te kunnen leveren. Samen met u bekijken we wat interessanter kan zijn koop, huur of lease. Met onze mogelijkheden bij auto’s voor zeer korte periodes is het geheel compleet.

Wij bieden bedrijven in onze regio een compleet mobiliteitsprogramma waarbij advies en service de basis zijn. Hierbij moet u denken aan kostencalculaties, managementinformatie en diensten die aansluiten op de bedrijfsprocessen van uw bedrijf.

Het milieu en overheid

De overheid stelt eisen aan leveranciers voor producten en diensten, eist steeds meer groenbeleid als je voor hen wilt werken.

Overheden blijven dus pushen zoals, het groenbeleid (MVO) en niet te vergeten milieuzones. Hierdoor zullen Hybride en elektrische aandrijving verder toenemen. Ook zullen er nieuwe alternatieve oplossingen komen. De overheid stimuleert milieu-investeringen en deze worden meer en meer gebaseerd op beleid, om zo uw doelstelling qua milieu te bepalen, en te halen.

 Wij doen in ieder geval al mee, vandaar dat al onze Toyota bedrijven "Erkend Duurzaam" zijn.

Onderhoud

Het onderhouden van uw complete wagenpark (alle merken) behoort tot de mogelijkheden. Wij hebben zeer veel kennis van andere merken en kunnen u dan ook one-stop shopping aanbieden. Wij willen samen met u kijken wat de optimale mogelijkheden zijn met als uitgangspunt kostenbeheersing en partner in mobiliteit. Waar wij mee kunnen helpen? 

 - Lease of koop

- Verzekeren en financieren

- Totaal onderhoud, banden en schadeherstel

- Poolmanagement door inzet van huur

- Informatie over veranderende wetgeving en milieuregels

- Helpen uw milieudoelstellingen te realiseren

En schadeherstel?

Zoals u van uw Dealer mag verwachten herstellen wij ook. En wij werken uitsluitend met Originele delen. Uw auto heeft Euro NCAP sterren en dat wil u zo houden. Immers techniek en ervaring bepalen de kwaliteit van de reparatie en alleen zij die aan de band leveren kunnen de garantie aan, dat reparatie kwaliteit en veiligheid voldoen aan de gestelde fabrieksnormen.

 

Toyota Goosen & Polderman  "Omdat mobiliteit de basis is van uw bedrijf"Terug

Google Maps

Weergeven op kaart

Members en partners van Overschie Business Plaza

  • Enveloppen.nl
  • Scooterport
  • Mulder en Mo
  • ING
  • KMC Solutions
  • Buitendijk Dagvers B.V.
Profiteer van de voordelen als member van Overschie Business Plaza Meld u nu aan

Tromp Drukkerij
MKB
Zweth