Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Dancalegria

Dansschool
Bedrijfsgegevens
Chalonsstraat 6B
3043 TD ROTTERDAM

Dit profiel is in behandeling en daardoor nog niet volledig zichtbaar.Website: http://www.da-studio.nl
Telefoonnummer: 0108514863

Contactpersoon
Naam: Dhr. W.C. Engel
Emailadres: info@da-studio.nl
Telefoonnummer: 0629587759

Social Media
Twitter https://twitter.com/dancalegria
Facebook https://www.facebook.com/DaDanceStudio/
YouTube

Bedrijfsactiviteiten
Dansschool

Uitgebreide beschrijving

Missie van DA Dance Studio

mensen in contact brengen met zichzelf en expressie laten geven aan de muziek of zich te laten insprireren door muziek.

Wat wij doen

DA Dance Studio organiseert danslessen, bootcamps, workshops, intensieve dansweken en feesten. Kwaliteit en het plezier in het dansen staan altijd voorop.

Over DA Dance Studio

DA Dance Studio(DançAlegria) is opgericht in 2008 door Willem Engel vanuit zijn passie en ervaring met de Braziliaanse Zouk. ‘Dança’ ‘Alegria’ staat voor het plezier in dansen en dan met name de Braziliaanse partnerdans. Sinds de oprichting is er een team van gespecialiseerde professionals die als doel hebben om jou Braziliaanse zouk, Samba de gafieira en Argentijnse Tango te leren op een manier die prettig is voor jou en je danspartner en de rest van de mensen op de dansvloer.

Tegenwoordig organiseert DA Dance Studio danslessen, bootcamps, workshops, festivals, dansweken en feesten en is daarmee een veelzijdige dansschool met de kwaliteit van de lessen en het plezier in het dansen voorop. Kom het ook een keer uitproberen! Je bent welkom op de open dagen of bootcamps of proeflessen, om een keer sfeer te proeven. Onze feesten worden gekenmerkt door een uniek karakter waardoor de ervaren danser en beginner zich beide thuis voelen. Op de website kun je informatie vinden over al onze events. Wil je weten wie de lessen geeft? klik dan hier.

  • Sinds de oprichting van DA Dance Studio in 2008 hebben we als doel om jou dansen te leren op een manier dat het prettig is voor jou en je danspartner, en de rest van de mensen op de dansvloer.
  • DA Dance Studio biedt groepslessen aan in verschillende dansstijlen. Voornamelijk de Braziliaanse Zouk, modenre dans en afrikaanse dans maar ook dansen als salsa, samba en burlesque zitten rgelematig in het aanbod.

Dansen in het algemeen

Wat is dans voor jou?
Een definitie zou kunnen zijn, de muziek uitdrukken door middel van bewegingspatronen. Maar voor de meeste mensen is het meer dan dat; dans kan naast een gezonde hobby of sport ook een goede uitlaat klep zijn of een manier om expressie te geven aan je gevoel of gewoon om te genieten van de muziek of het onder de mensen zijn zonder te hoeven praten. Er zijn talloze redenen om te dansen en welke het ook zijn: ze zijn allemaal goed.

  • Bij DançAlegria staan er gegarandeerd 2 docenten per les(bij partner dans), die een kwartier voor en na de les aanwezig zijn om persoonlijke vragen te beantwoorden en je te woord te staan. Al deze docenten hebben zich nationaal en internationaal bewezen en zijn allen geschoold middels de erkende dans academies in Nederland (HBO) of de eigen docenten opleiding van DançAlegria.


Terug

Google Maps

Weergeven op kaart

Members en partners van Overschie Business Plaza

  • DMDesk
  • Voorhorst
  • Mulder en Mo
  • Toyota010
  • KMC Solutions
  • Buitendijk Dagvers B.V.
Profiteer van de voordelen als member van Overschie Business Plaza Meld u nu aan

Arcus
Credion
Megasafe