Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Werk mee aan de bereikbaarheid van Rotterdam Noord-West

Werk mee aan de bereikbaarheid van de Spaanse Polder, NoordWest en Overschie

 

Files zijn slecht voor de economie, de woon-/werkomgeving en het humeur.

 

De Verkeersonderneming is in 2008 opgericht door de Metropoolregio Rotterdam Den Haag, de gemeente Rotterdam, het Rotterdamse Havenbedrijf en het Ministerie van Infrastructuur en Milieu. Het doel van De Verkeersonderneming is het bereikbaar houden van Rotterdam. Dit wordt gerealiseerd door asfalt slim te gebruiken en door werkgevers en werknemers slimmer te laten reizen en werken. Overschie Business Plaza ondersteunt de initiatieven van De Verkeersonderneming van harte.

 

Hoe werkt De Verkeersonderneming aan het verminderen van files in en om Rotterdam?

 

Elektrische leasefiets

 

Een slim alternatief voor de auto is de elektrische leasefiets. Fietst u of fietsen uw medewerkers de hele week naar het werk, dan betaalt u het eerste jaar slechts € 9 per maand – in plaats van € 69. En dat is inclusief hulp bij pech onderweg, onderhoud aan huis en een allriskverzekering. Mail voor meer informatie naar office@mobilys.nl.

 

Fietskortingsregeling

 

Een elektrische fiets aanschaffen kan natuurlijk ook. Voor medewerkers die naar het werk fietsen is er de kortingsregeling voor tweewielers. Deze korting kan oplopen tot maar liefst € 550! Meer weten? Kijk op www.verkeersonderneming.nl/home/diensten/1182.

 

Spitsmijden loont met myJINI

 

Wel met de auto maar niet in de spits? Doe dan mee met myJINI. Elke keer dat een automobilist de Rotterdamse ochtend- of avondspits mijdt, verdient hij of zij 200 JINI$ spaarpunten.  Die kunnen worden gebruikt om brandstof te kopen, of worden besteed in de myJINI webshop. Het totale voordeel kan oplopen tot € 44 per maand. 

 

Ga voor meer informatie naar www.myJINI.nl.

 

Marktplaats voor Mobiliteit

 

Naast de fiets zijn er natuurlijk nog veel meer handige alternatieven om de files te vermijden. Kijk op www.marktplaatsvoormobiliteit.nl voor een overzicht van de aantrekkelijke mogelijkheden.

Members en partners van Overschie Business Plaza

  • DMDesk
  • Scooterport
  • Sligro
  • Toyota010
  • Breggen
  • Buitendijk Dagvers B.V.
Profiteer van de voordelen als member van Overschie Business Plaza Meld u nu aan

Brandstof Lagendijk
Zweth
Enveloppen.nl