Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

BNI

Adres Louise de Colignylaan
Postcode 3136NX Vlaardingen
Website http://www.bni-rotterdam-noord.nl/index.php
Telefoon 0622240069
Contactpersoon F. Kevenaar
Aantal leden 175
Kosten lidmaatschap € 925,00
Toelichting

BNI biedt een inspirerend, betrouwbaar en professionele omgeving voor het effectief ontwikkelen van een stroom aan kwalitatief goede zakelijke aanbevelingen. Dit doen we door de leden te helpen sterke persoonlijke relaties te bouwen met tientallen andere goede ondernemers. Van elke branche of specialisatie kan slechts één afgevaardigde lid worden per chapter.  Elk jaar geven leden van BNI miljoenen aanbevelingen die resulteren in miljarden aan extra omzet voor elkaar. Als je lid bent van BNI is het net of je elke dag een team van verkopers in de regio hebt rondlopen die koopsignalen herkennen welke voor jouw bedrijf van belang zijn. Andersom help je ook je medeleden het bedrijf te promoten, waar mogelijk. Wie goed doet, goed ontmoet en beide partijen zullen de voordelen van de samenwerking ondervinden.

Succesvol netwerken vraagt inzet. De meest succesvolle chapters van BNI bestaan uit leden die zeer toegewijd zijn om elkaar te helpen door de inzet van hun dagelijkse netwerk. Ze vormen een team en gunnen elkaar de handel.

Als aanbeveling marketing en mond tot mondreclame belangrijk is voor jouw bedrijf, dan is BNI het aangewezen netwerk om lid van te worden. Wil je weten of aanbeveling marketing ook voor jou geschikt is? Kom langs en bezoek een chapter!

 

Members en partners van Overschie Business Plaza

  • Enveloppen.nl
  • Voorhorst
  • Sligro
  • Toyota010
  • KMC Solutions
  • OverdeSchie
Profiteer van de voordelen als member van Overschie Business Plaza Meld u nu aan

Arcus
MKB
Megasafe