Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Over Business Plaza

Initiatiefnemers:
Business PLaza Nederland biedt met Overschie Business Plaza alle Overschiese ondernemers een platform om zich te profileren.

Doel Overschie Business Plaza:
Het doel van Overschie Business Plaza is om Overschiese ondernemers een platform te bieden om zich te profileren. Op Overschie Business Plaza zijn alle economisch actieve bedrijven in Overschie vindbaar. Op Overschie Business Plaza zal altijd actuele informatie te vinden zijn die interessant is voor Overschiese ondernemers. De redactie streeft ernaar om alle informatie zo optimaal mogelijk te verstrekken.

Bedrijfsprofiel:
Uw eigen bedrijfsprofiel staat op Overschie Business Plaza. Het toevoegen van uw gegevens maakt u beter vindbaar. Hiervoor kunt u member worden a 50 euro per jaar. Overschie Business Plaza werkt met een Google gerelateerd zoeksysteem waardoor u gevonden wordt op zoekwoorden. Door het invullen van uw profiel wordt uw vindbaarheid dus verbeterd!  

Redactie:
De redactie voor deze website wordt gevormd door Overschie Business Plaza. Wilt u content aanleveren? Klikt u dan hier.

Adverteren:
U kunt uw bedrijf beter profileren op Overschie Business Plaza. Al vanaf € 125,00 kunnen wij voor u een campagne op maat maken. Om te komen tot een optimaal rendement is het goed om in een persoonlijk gesprek uw wensen te bespreken en hier een campagne op te schrijven. Wilt u weten wat de standaard mogelijkheden zijn? Klik dan hier!

Members en partners van Overschie Business Plaza

  • DMDesk
  • Voorhorst
  • Sligro
  • ING
  • Breggen
  • Buitendijk Dagvers B.V.
Profiteer van de voordelen als member van Overschie Business Plaza Meld u nu aan

Tromp Drukkerij
Credion
Zweth